DVIKOMPONENTIS SPALVOS KOREKTORIUS Dekap Plus RAYWELL

13,00 €
Su mokesčiais
Kiekis

DVIKOMPONENTIS SPALVOS KOREKTORIUS

Skirtas oksidaciniais plaukų dažais dažytų  plaukų spalvos išėmimui, nepakenkiant natūraliai plaukų spalvai ir plaukų kokybei.

 

Naudojimas: SPALVOS IŠĖMIMAS - nemetaliniame inde sumaišykite lygiomis dalimis buteliukų A ir R turinius ir gautu mišiniu dažymo šepetėliu nutepkite sausus plaukus. Uždėkite ant galvos polietileninę kepuraitę ir laikykite 5-20 min. sausai šildant. Nuėmę kepuraitę gausiai trinkite plaukus vandeniu ir šampūnu. Išdžiovinkite plaukus ir pakaušio zonoje suvilgykite mažą sruogą amoniaku arba vandenilio peroksidu. Jei sruoga patamsės, pakartokite visą procedūrą iš naujo. Jei po šios procedūros dažysite plaukus, naudokite šviesesnio tono spalvas, nes rezultate jos gausis tamsesnės. SPALVOS KOREGAVIMAS- jei dažomų plaukų spalva nesigavo, ar gavosi tamsesnė už norimą, sumaišykite A ir R buteliukų turinius (10 ml + 10 ml)  su 30 ml šampūno it trinkite šlapius plaukus, kol spalva pašviesės. Po to nuskalaukite vandeniu ir perplaukite plaukus šampūnu.

Svarbu: sumaišius indų A ir R turinius būtina sunaudoti iš karto, nes vėliau mišinys bus neveiksmingas.  Dėmesio: Tik profesionaliam naudojimui. Saugotis, kad nepatektų į akis. Patekus į akis, nedelsiant išplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į medikus.  Saugoti nuo vaikų. Panaudojus gerai užsukite buteliukų kamštukus.

Sudėtis: R-aqua (Water), Sodium Oxymethylene Sulfoxylate, Sodium Carbonate, Hydroxyethylcellulose, Imidazolidinyl Urea, Disodium Edta. A-Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Dicetyl Phosphate, Celeth-10 Phosphate, Laureth-3, Ceteareth-20, Parfum (FRAGRANCE) Triethanolamine Imidazolidinyl Urea, Disodium Edta, Citronellol.

Gamintojas: Intercosmetics S.r.l., Italija.

RV302