Plaukų tiesinimo kremas DEFRIZEER

9,00 €
Su mokesčiais
Kiekis

 

NAUDOJIMAS

a) Pirmas tiesinimas

 Padalinkite galvos plaukus į 4 dalis- vienas skyrimas  nuo kaktos iki pakaušio, antras nuo ausies iki ausies. Išspauskite reikiamą kiekį tiesinimo kremo į ne metalinį indą. Dažymo šepetėlio pagalba tepkite tiesinimo kremą ant plaukų, kaip įprastai tepate dažydami plaukus. Užtepę kremą, pirštų galiukais įtrinkite jį į plaukus (saugokite, kad nepaliestumėte šaknų) per visą jų ilgį, kad gautumėte gerą prasiskverbimą. Toliau, prasidėdant nuo pakaušio, iššukuokite plaukus retomis šukomis, kad paskirstytumėte kremą per visą plaukų ilgį. Tuo pat metu nugarine šukų dalimi lyginkite sruogas. Tai atlikę, apvyniokite plaukus rankšluoščiu ir palikite produktą veikti.

 b) Ataugusių plaukų tiesinimas

 Viskas atliekama kaip ir pirmame tiesinime, tačiau venkite kontakto su jau prieš tai tiesinta plaukų dalimi.

 IŠLAIKYMAS

 Išlaikymas priklauso nuo:

-kokio stiprumo tiesinimą norite atlikti

-kliento natūralaus plaukų stovio

 Vidutiniam tiesinimui: nuo 10 iki 15 minučių, stipriam tiesinimui: nuo 15 iki 25 minučių. Bet kokiu būdu, jūs turite sustabdyti procedūrą, jei jūsų plaukai pasidaro elastingi.

SKALAVIMAS

Skalaukite kruopščiai šiltu vandeniu, stenkitės, kad plaukai išliktų kuo tiesesni. Galite naudoti retas šukas.

FIKSAVIMAS

 Nuskalavus kremą paskleiskite pusę fiksavimo emulsijos kiekio plaukuose, pradedant pagal plaukų augimo linijas ir pastoviai šukuojant, kad būtų padengti visi plaukai. Laikykite 5 min. pastoviai šukodami, kad plaukai būtų tiesūs. Tada paskleiskite likusią dalį fiksavimo emulsijos ir taip pat palaikykite 5 min. pastoviai šukuojant. Toliau nuskalaukite šiltu vandeniu naudodami švelnų šampūną ir uždėkite kondicionierių ar kaukę plaukams.

DĖMESIO

Pakartotinas plaukų tiesinimas gali būti daromas praėjus ne mažiau kaip 6 savitėms nuo ankstesnio cheminio tiesinimo. Produktas nėra pavojingas normaliai galvos odai ir normaliems plaukams. Jei kliento plaukai chemiškai paveikti ir porėti, o galvos oda suerzinta ir jautri, geriau  šios procedūros atsisakyti. Produktas gali sukelti alergiškas reakcijas. Rekomenduojama padaryti jautrumo testą. Venkite kontakto su burna ir akimis. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje..

Personal