Natūralių aliejų serumas visų tipų plaukams OROFLUIDO 100 ml

28,00 €
Su mokesčiais
Kiekis

Serumo formulė susideda iš trijų natūralių aliejų: linų sėmenų, argano ir viksvuolių. Šilkinė tekstūra greitai susigeria, todėl nepalieka pėdsakų ir neapsunkina plaukų. Linų sėmenų aliejus minkština ir glotnina plaukus, apsaugo juos nuo drėgmės ir suteikia blozgesio. Argano aliejus sudėtyje esanti vitamino E ir riebiųjų rūgščių koncentracija stiprina plaukus, suteikia jiems lengvumo ir šilkinio švelnumo. Viksvuolių aliejus apsaugo nuo laisvųjų radikalų bei žalingo karščio poveikio.

Naudojimas: OROFLUIDO kieki matuokite pagal plauku vešlumą, ilgį ir tipą. Užlašinkite keleta lašų sau ant delno ir paskleiskite per visą plaukų ilgį iki galiukų. Pasidžiaukite jo universalumu.

 

ŠLAPI PLAUKAI Tepamas ant šlapių plaukų pagreitina džiovinimą ir suteikia plaukams natūralų žvilgesį.Rezultatai: plaukai tampa lengvi, šilkiniai,lengvai šukuojami. Ágauna purumo ir paslankumo.

 

SAUSI PLAUKAI Tepamas ant sausų plaukų sumažina šiaušimąsi, lengvina šukavimą ir suteikia momentinio žvilgesio. Rezultatai: puikus baigiamasis akcentas.Plaukai tampa minkšti, žvilgantys,paklusnūs ir paslankus.