Intensive ryškiai juodi Antakių ir blakstienų dažai

6,95 €
Su mokesčiais
Kiekis

Intensive antakių ir blakstienų dažai ryškiai juodi DEEP BLACK 20 ml

Gerai žinomas vokiečių prekės ženklas, tiekiantis aukštos kokybės antakių ir akių priežiūros produktus profesionalams daugiau nei 20 metų. „Intensive" antakių ir blakstienų dažai yra mėgiami klientų dėl natūralių, ekologiškų ingredientų, nedirginančių odos, ilgo išliekamumo ir prieinamos kainos.

Dažai skirti antakių ir blakstienų dažymui kirpyklose. Dažų spalvos yra: ryškiai juoda, juoda, mėlynai juoda, grafito, ruda, šviesiai ruda, natūrali, žalia, šviesiai pilka, tamsiai pilka, kaštoninė. Gamintojas garantuoja kokybišką ir ilgai išliekantį rezultatatą.

Apsilankykite gamintojo internetinėje svetainėje www.biosmetics.de ir atidžiai peržiūrėkite videomedžiagą apie produktų naudojimą.

NAUDOJIMAS:

Naudodami specialią mentelę, esančią pakuotėje, sumaišykite dažus (1,5-2 cm) ir oksidatorių (2-4 lašus). Gauta emulsija turėtų būti ne per skysta, kad nevarvėtų nuo mentelės ir ne per tiršta, kad būtų patogu tepti. Priemonę ruoškite prieš pat procedūrą. Patogiai pasodinkite klientą ir lengvai atloškite jo galvą, kad būtų patogu dirbti. Negalima galvos atlošti per daug, tarsi gulimoje padėtyje. Blakstienos ir antakiai nuvalomi putomis makiažui nuvalyti, po blakstienomis, ant apatinio akies voko, patepto kremu, uždėkite blakstienų lapelius. Kremas neleis lapeliams slankioti. Lapeliai prispaudžiami ir lygiai uždedami prie pat blakstienų. Klientui užsimerkus paruošti dažai specialia mentele arba teptuku atsargiai ir negausiai tepami ant blakstienų. Įsitikinkite, kad dažais tiksliai padengėte visas blakstienas, nuo šaknų iki galiukų ir nuo vieno krašto iki kito. Kol klientė užsimerkusi ir veikia dažai, galima ta pačia arba šviesesne spalva dažyti antakius. Dažant antakius vengti odos nudažymo. Nudažytą odą reikia tuoj pat nuvalyti. Dažų veikimo laikas dažant blakstienas yra 10 min., o antakius- 3 minutės, tačiau dirbant su rudomis ar grafito spalvomis, rekomenduojama laiką trumpinti. Pasibaigus veikimo laikui, antakius reikia nuvalyti vata, po to valyti vata sudrėkinta vandeniu ir muilu, o vėliau galima odos nudažymą pašalinti dažų valikliu. Blakstienų lapelius reikia nuimti keliant juos į viršų. Likusius ant blakstienų dažus būtina atsargiai nuplauti vandeniu naudojant vatą; akys tuo metu turi būti užmerktos.

SVARBU!

Naudoti skirta tik profesionalams.

Sudėtyje yra toulendiamino ir fenildiamino. Gali sukelti alerginę reakciją, todėl rekomenduojama atlikti alerginį testą. Sudirgus odai (paraudus, niežti) nuplauti vandeniu ir nutraukti procedūrą. Kartoti procedūrą tik pasitarus su medikais. Dažams pakliuvus į akis, reikia tuoj pat išskalauti vandeniu. Dirbant mūvėti tinkamas pirštines. Saugoti nuo vaikų. Dažų sudėtis nurodyta informaciniame lapelyje pakuotės viduje.

Kilmės šalis:

Vokietija

Tūris: 20ml

AWT0001