Juodi antakių ir blakstienų dažai APRAISE

7,50 €
Su mokesčiais
Kiekis

APRAISE® antakių ir blakstienų dažai sukurti specialiai profesionalams. Papildyti Optic Chroma kompleksu ir naujausiais spalvos pigmentais. Bičių vaškas ir maitinantis kremas padeda dažams giliai įsiskverbti į plaukelius ir nudažyti juos nuo šaknies iki pat galiuko. Aktyviųjų komponentų derinys užtikrina ilgai išliekančią ir intensyvią spalvą, žvilgesį ir akivaizdžiai pagerina antakių bei blakstienų išvaizdą.
APRAISE® antakių ir blakstienų dažai skirti tobulybės siekiantiems, aktyviems meistrams, taupantiems klientų laiką ir pinigus. Dažai nenubėga, netepa, o spalva išlieka ryški iki 8 savaičių. Vienos dažų tūbelės užtenka maždaug 40 dažymų.

APRAISE® antakių ir blakstienų dažai:
• Pakuojami didelėse 20 ml tūbelėse;
• 1 tūbelės užtenka apie 40 dažymų;
• Spalva ilgai išlieka ryški – iki 8 savaičių;
• Plaukeliai pamaitinami ir įgauna žvilgesio;
• Skirti profesionaliam naudojimui.

Naudojimas:
Prieš pat dažymą sumaišykite 2 cm ilgio dažų juostelę ir 10 lašų 3% (10 vol.) Apraise aktyvatoriaus. Maišykite, kol masė taps kreminės konsistencijos. Odą aplink antakius ir viršutinius akių vokus rekomenduojama patepti vazelinu. Dažydami blakstienas, naudokite lapelius po akimis. Užteptus dažus laikykite 5-10 minučių, priklausomai nuo pageidaujamo rezultato. Dažų perteklių nuvalykite sudrėkintu vatos tamponėliu.