Nenuplaunamas atstatomasis kremas BOTOX HAIRGOLD 150 ml

10,00 €
Su mokesčiais

BOTOX HAIRGOLD procedūra padidina plaukų apimtį 30 %

Kiekis

Nenuplaunamas kremas BOTOX HAIRGOLD yra profesionalus produktas, kuris dėl savo sudėtyje esančio botulino yra geriausia priemonė suskilinėjusiems, ploniems ir silpniems plaukams, be to, BOTOX HAIRGOLD procedūra padidina plaukų apimtį 30 % , todėl po procedūros plaukai bus švelnūs, šilkiniai ir žvilgantys. Botulinas gali giliai prasiskverbti į plauko struktūrą, restruktūrizuodamas pažeistus plaukų sluoksnius. Procedūra atkuria Jūsų plaukus, atkuria natūralų jų grožį, kad Jūsų plaukai vėl būtų švelnūs ir žvilgantys. 

Naudojimas :

  1. Du kartus išplaukite plaukus giliai valončiu šampūnu BOTOX HAIRGOLD NR.1, palikite dešimt minučių, tada išskalaukite šampūną ir išdžiovinkite.
  2. Paskirstykite BOTOX HAIRGOLD Nr. 2 kondicionierių ant plaukų, įmasažuokite, tada paskirstykite šukomis, tada 10 minučių uždenkite šiltai  rankšluosčiu ir galiausiai nuplaukite.
  3. Išdžiovinkite plaukus apvaliu šepetėliu, maždaug įpusėjus džiovinimui paskirstykite ant plaukų BOTOX HAIRGOLD Nr.3-iuoju regeneruojančiu kremu, tada tęskite plaukų džiovinimą. Modeliuoti norimą šukuoseną.

Pakuotė : 150 ml

RR472

Jums taip pat gali patikti