Plaukų kirpimo kantavimo mašinėlė, trimeris J-CUT 40 Li JAGUAR

129,00 €
Su mokesčiais

Plaukų kirpimo kantavimo mašinėlė, trimeris J-CUT 40 Li JAGUAR

Kiekis

Profesionali plaukų kirpimo mašinėlė JAGUAR J-CUT 40 Li puikiai atlieka kasdienį darbą kiekviename salone, tiek moterų, tiek vyrų kirpyklose. Ši plaukų kirpimo mašinėlė puikiai tinka itin tiksliam trumpo ir kontūruoto kirpimo stiliui, įvairiems smulkmeniškiems darbams ir bet kokio stiliaus apdailai – kartu yra galinga ir veikia 2,5 valandos.

Su pridedamomis šukomis galima pratęsti kirpimo ilgio nustatymus – puikiai tinka iki galo kirpti, modeliuoti ar kirpti barzdą.

Galingas variklis mažai vibruoja ir tyliai dirba. Techninės specifikacijos Plaukų kirpimo mašinėlė J-CUT 40 Li, skirta darbui su akumuliatoriumi ir iš tinklo, pasižymi ilgaamžiškumu, ličio geležies fosfato akumuliatoriumi (LiFePo4), kurio veikimo laikas yra 150 minučių.

Galingas, greitas, didelio našumo variklis su trimis greičiais (5000–6000 aps./min.) veikia patikimai ilgą laiką, nepriklausomai nuo plaukų storio.

Įkrovimo laikas yra 1 valanda, o J-CUT 40 Li taip pat turi akumuliatoriaus būsenos indikatorių LCD ekrane.

Kirpimo peiliukai pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir yra 30 mm pločio.

Tik 136 g sveriantis ir ergonomiškos formos J-CUT 40 Li puikiai laikosi rankoje ir palengvina kiekvieno profesionalaus kirpėjo ir barberio darbą.

85550