• Naujiena

YS-s339 ŠUKOS Y.S.PARK

17,00 €
Su mokesčiais

YS-s339 ŠUKOS Y.S.PARK

Kiekis

Plonos, lanksčios šukos itin trumpų plaukų kirpimui

Y.S.PARK YS-s339

Prieš darant užsakymą, dėl prekės spalvos teirautis telefonu 868241418.

Arba parašyti spalvą laukelyje - ŽINUTĖ (3 laukelyje - PRISTATYMO BŪDAS)

 

Pats populiariausias klasikinis Y.S.PARK šukų modelis YS-339 sulaukė pastiprinimo! 2021 metų pavasario naujiena SLIM-339 yra labai plonos ir lanksčios šukos, skirtos trumpų ir labai trumpų, taip pat plonų ir pažeistų plaukų kirpimui.

Šukų ilgis 175 mm, svoris vos 7,5 g! Sudaro statų 90 laipsnių kampą tiksliems kirpimams. Pagamintos iš skaidraus spalvoto plastiko, atsparios cheminėms medžiagoms ir karščiui iki 220C.

Ilgis 175 mm

Svoris 7,5g

Spalva: skaidri raudona / skaidri mėlyna / skaidri žalia

 „Y.S. Park“ linijos produktai yra aukščiausios kokybės ir patys funkcionaliausi.

Kiekvienas produktas turi savo dvasią ir ekstravagancijos bei unikalumo dvelksmą.

„Y.S. Park“ linijos šukų privalumai:
- Beveik nesulaužomos. Pagamintos iš specialaus Ultem plastiko (išskyrus plaukų dažymo šukas), labai lanksčios, bet itin tvirtos. Ultem – tai izoliacinis termoplastikas, naudojamas medicinos ir chemijos įrankių gamybai, pasižymintis dideliu atsparumu aukštai temperatūrai, žymiai didesniu tvirtumu, nei dauguma plastikų, yra itin atsparus tirpikliams ir netgi liepsnai.
- Ypatingas dizainas. Skoningas, unikalus dizainas, taurios spalvos – daugiau, nei paprastas įrankis...
- Atsparumas karščiui. Y.S. Park šukos yra atsparios karščiui iki 220°C.
- Apvalūs dantukai. Kai kurių Y.S. Park šukų dantukai yra visiškai apvalūs. Visiškai apvalių dantukų dėka, šukos plaukais slysta dar geriau, sumažinamas pasipriešinimas. Tai itin gerai dažant plaukus, nes iššukuojama mažiau plaukų dažų. Tolygesnis šukavimas taip pat lemia tikslesnį kirpimą.

- Neslystanti nugarėlė. Šiurkštesnė šukų nugarėlė, specialios zonos įrankio laikymui ir kai kurių šukų sustorintos nugarėlės lemia patikimą ir saugų naudojimą.
- Dantukas plaukų atskyrimui. Visos Y.S. Park šukos turi specialų dantuką plaukų atskyrimui (antrasis dantukas yra trumpesnis).
- Integruota matavimo juosta. Šukų nugarėlėje esančios skylutės leidžia išmatuoti plaukų ilgį. Išdėstytos 1 cm atstumu, jos padeda greitai susiorientuoti matuojant ilgius.
- GDP (gradually decreasing pitch) – palaipsniui mažėjantys tarpeliai. Tolygus tempimas = tolygus šukavimas. Šukuojant plaukus, tempimas šukų apačioje (kur ranka laiko šukas) yra didesnis, nei priešingame šukų gale. Norint šukas tempti plaukų sruoga kuo tolygiau, pagamintos šukos su palaipsniui mažėjančiais tarpeliais tarp dantukų (šis mažėjimas žmogaus akiai yra nepastebimas). Tokios šukos yra pažymėtos GDP ženklu (palaipsniui mažėjantys tarpeliai).
- Atsparios chemikalams ir nešvarumams. Pagamintos iš POM (polioksimetileno) plastiko, yra itin atsparios chemikalams, lengvai valomos, garantuojamas minimalus šukų nusidėvėjimas. POM plastikas yra atsparus, stiprus, standus, kietas, stabilus, buvo plačiai naudojamas implantų gamybai.

YS-s339