• Naujiena

Rinkinys BIO BOMA (plaukus glotninantis šampūnas + plaukus tiesinantis kondicionierius + plaukų tiesinimo kremas) 3x100 ml.

15,00 €
Su mokesčiais

Rinkinys RAYWELL BIO BOMA (plaukus glotninantis šampūnas + plaukus tiesinantis glotninantis kondicionierius + plaukų tiesinimo kremas SMOOTHER) 3x100 ml.

Kiekis

Bio Boma rinkinys

Plaukus tiesinantis (glotninantis) šampūnas BIO BOMA (100 ml)

Sudėtyje turi aktyvių ingredientų tokių kaip aliejai ir augaliniai ekstraktai iš bambuko, argano, ryžių ir alavijo, kurie atstato plaukų struktūrą tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Idialiai tinka chemiškai pažeistiems plaukams. Sudėtyje nėra parabenų bei S.L.S. Naudojimas : nedidelį kiekį produkto (apie 10 ml) paskleisti ant drėgnų plaukų, pamasažuoti, gerai išskalauti.

Plaukus tiesinantis (glotninantis) kondicionierius BIO BOMA (100 ml)

Sudėtyje turi aktyvių ingredientų tokių kaip aliejai ir augaliniai ekstraktai iš bambuko, makadamijos, migdolų, taip pat vitaminas E, provitaminas B5. Turi plaukus tiesinančių ir atstatančių savybių. Sudėtyje nėra parabenų. Naudojimas : nedidelį kiekį produkto (apie 10 ml) paskleisti ant drėgnų plaukų, iššukuoti nuo šaknų iki galiukų, palikti 3 min., gerai išskalauti.

Plaukų tiesinimo kremas SMOOTHER (100 ml)

Kremas skirtas nepaklusniems, besibanguojantiems plaukams tiesinti bei modeliuoti. Gali būti naudojamas ant drėgnų plaukų prieš džiovinimą ir ant sausų plaukų tam, kad suminkštinti ir sutramdyti nepaklusnius plaukus ar atskiras jų sruogas..

RR385

Jums taip pat gali patikti