• Naujiena

Plaukų dažai Raywell ColorPlex Ice Blonde, 100 ml

10,00 €
Su mokesčiais

Šviesinantys plaukų dažai RAYWELL COLOR PLEX EXCELLENCE ICY BLONDE. Ši dažymo sistema yra papildyta CUTICLEX 3D PLEX junginiu – plauko kutikulės apsaugai dažymo metu ir maksimaliam žvilgesiui išgauti. Praturtintas kynvos ekstraktu, fito keratinu ir amino rūgštimis.

COLOR PLEX EXCELLENCE ICY BLONDE
Kiekis

Du ICE BLONDE ŠVIESINANTYS DAŽAI 12.81 ir 12.18 sukurti pašviesinti natūralius plaukus, kurių bazė ne žemesnė nei 7-ta, keturiais tonais, tuo pačiu švelniai neutralizuojant šiltus atspalvius.
Šviesinančių dažų spalvų charakteristika:
2.81 – bazė violetinis atspalvis su antriniu pelenų pilku atspalviu.
12.18 – bazė pelenų pilkas atspalvis su violetiniu antriniu atspalviu.

Naudojimas: sumaišyti šviesinančius dažus santykiu 1:2 su 30 arba 40 vol oksiduojančia emulsija, priklausomai nuo norimo rezultato : 30 vol (9%) šviesinant iki 3 tonų (lygių). 40 vol (12%) šviesinant iki 4 tonų (lygių). Šviesinimą galima sustiprinti naudojant šilumos šaltinius: šildymo kepuraitę, foliją ar specialius tam skirtus priedus. Veikimo laikas: 45 min.

Trys KREMINIAI TONERIAI 10.36, 10.93 ir 9.60 buvo sukurti švelniam tonavimui ir atspalvio uždėjimui ant pašviesintų 8, 9, 10 tono plaukų ir gali būti naudojami neutralizavimui ar atspalvio sustiprinimui arba paprasčiausiai tono suintensyvinimui, nekeičiant bazinės spalvos. Tonuojančių dažų spalvų charakteristika:
10.36 – bazė neutralus geltonas pigmentas, su švelniu violetiniu antriniu atspalviu.
10.37 – bazė neutralus smėlio atspalvis, su neutraliu geltonu antriniu atspalviu.
9.60 – bazė švelnus violetinis pigmentas, su neutraliais natūraliais antriniais pigmentais.

Maišymo santykis: 1:2 su OXIGEN aktyvatorium X (6 VOL(1,9%). Veikimo laikas: 5-20 minučių, priklausomai nuo norimo intensyvumo.


Šviesinti plaukus dar niekada nebuvo taip saugu! „Excellence Icy Blonde“ – tai dvi procedūros viename šviesinimas ir priežiūra. Sudėtyje yra augalinio keratino ir CUTICLEX apsaugos sistemos. INTERCOSMETICS laboratorijoje atlikti tyrimai parodė, kad quinoa vaisiaus lukštas savo savybėmis ir sudėtimi yra panašus į keratino molekulę. Tai suteikė kūrimo technologams postūmį kai kuriuos cheminius komponentus dažų sudėtyje pakeisti natūraliais, taip sumažinant žalą dažymo metu.


Gamintojas: Intercosmetics s.r.l, Italija

ColorPlex Ice Blonde

Jums taip pat gali patikti