• Naujiena

APVALUS ŠEPETYS JAGUAR T350 LONG

22,00 €
Su mokesčiais

APVALUS ŠEPETYS JAGUAR T350 LONG (43mm)

Kiekis

APVALUS ŠEPETYS JAGUAR T350 LONG

JAGUAR  T350 LONG apvalus šepetys yra vidutinio dydžio, aukštos kokybės, karščiui atsparus ir šilumai laidus, profesionalus plaukų džiovinimo šepetys , kurio skersmuo 43 mm. 

ECO LONG IONIC – ypač ilgas šepečio korpusas (13 cm) užfiksuoja plačias plaukų sruogas ir sutaupo labai daug laiko formuojant, ypač ilgiems plaukams. Tai palengvina plaukų formavimą ir užtikrina trumpesnį džiovinimo laiką džiovinant plaukus. Šepetys ypač tinka vidutinio ilgio plaukams. Taip per trumpą laiką galima susikurti nuostabias garbanas arba ištiesinti besišiauriančius plaukus. Šis profesionalus apvalus šepetys mūsų asortimente taip pat yra ir mažesnio ir didesnio skersmens JAGUAR T-SERIES LONG T330 ir T370

MEDŽIAGA IR ERGONOMIKA

Lygus, besiūlis šio profesionalaus plaukų šepečio aliuminio cilindras pagamintas iš jonizuotos medžiagos, kuri  pasižymi antistatiniu  poveikiu, todėl optimaliai sumažina „skraidančius“ plaukus. Aliuminio korpusas ir karščiui atsparūs šereliai neleidžia plaukams susivelti ir jų pažeisti, užtikrina trumpesnį džiovinimo laiką. Plaukai tampa sveikesni ir žvilgantys. Specialiai suapvalinti šio šepečio šereliai ypač švelniai veikia galvos odą. Tai reiškia, kad profesionalus kirpėjas formuoja ypač greitai ir švelniai. Dėl neslystančios rankenos šiuos profesionalius apvalius šepečius lengva laikyti ir lengviau dirbti. Šio plaukų šepečio valdymą patobulina neslystančios rankenos gale esantis ištraukiamas kaištis, kuris idealiai tinka plaukams dalyti.

Apvalus šepetys su kaišteliu, esančiu rankenoje, kuris palengvina plaukų skirstymą. Tobulas duetas gražiausioms šukuosenoms sukurti.

  • NAUJIENA: ECO LONG IONIC – itin ilgas šepetėlio korpusas 
  • Jonizuojantis apvalus šepetys
  • Trumpas džiūvimo laikas dėl aliuminio korpuso
  • Antistatiniai
  • Neslystanti rankena
  • Karščiui atsparūs šereliai
88035-4

Jums taip pat gali patikti